• TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK WORDPRESS YARDIMLAŞMA FORMU

    Telegram grubumuza katılmak için TIKLAYIN

Wordpress ile ilgili bir sorum var

adnanc

Üye
Merhaba Arkadaşlar ,

Wordpress ile bir site kuruyorum lisanslı Generatepress teması kullanıyorum.
Yaşadığım sorun şu anasayfada Generatepress in hazır bir şablonu var. Bu şablonda anasayfada her kategorinin bir bölümü var birde son paylaşılan yazılar bölümü var.
Şimdi ben bir yazı paylaştığımda ve o yazıyı bir kategoriye eklediğimde anasayfada son yazılar ve kendine ait kategorinin bölümüne gelmesi gerekirken her kategori alanın son yazısınıda ekleniyor.
Yanı anasayfada son yazılar a,b,c,d kategori alanlarının olduğunu varsayarsak a kategorisinde yazdığım bir yazı son yazılar ve a kategorisinde gözükmesi gerekirken bütün kategori alanlarında gözüküyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Belki basit bir mantığı vardır fakat çok bilgim olmadığı için halledemedim.
Yardımcı olursanız sevinirim.
 

adnanc

Üye
www.otosunum.com
Anasayfada gördüğünüz gibi Teknik Bilgiler , Arıza ve Çözümler , Arıza Lambaları , Son yazılar gibi Kategori bölümleri var.
Ben yeni bir yazı ekliyorum ve kategorisini Teknik bilgiler olarak seçiyorum ve yayımlıyorum. Yayımladıktan sonra bu yazı
son yazılar ve teknik bilgiler alanlarında gözükmesi gerekirken bütün alanlarda gözüküyor.

Örn. why do we use it ? başlıklı yazıyı fiyatlar kategorisine eklememe rağmen son yazılar ve fiyatlar bölümünde gözükmesi gerekirken her alanda kategoride son yazı olarak gözüküyor.

Yani ben fiyatlar kategorisine bir yazı ekliyorsam bu yazının anasayfada son yazılar ve fiyatlar bölümüne gelmesini istiyorum.
 
Son düzenleme:

batuhankkdmn

Forum Yetkilisi
Yönetici
Merhabalar, anasayfayı sayfa düzenleyici iz ile açın ve kategori alanlarını ayarlarını değiştirin. Örn Arıza lambaları başlığının altındaki post grid elementinin ayarlarını açın ve query seçeneğinden arıza lambaları kategorisinin seçin tüm alanlar için bunu yapmalısınız. Yapamazsanız PM atın anydesk ile yardımcı olmaya çalışıyım. Kısa bir işlem :)
 

adnanc

Üye
Hocam öncelikle cevabınız içi teşekkür ederim.
Bahsettiğiniz ayar bölümünü bulamadım.
Aşağıda attığım resmindeki alanda aradım ama göremedim.

e1.JPG
 

adnanc

Üye
Hocam o alanda ayarlarıda açıyorum ama kategori seçebileceğim bir alan yok. Aşağıda resimde görebilirsiniz. Yada ben hala anlamadım :)mm1.JPG
 
Üst