• TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK WORDPRESS YARDIMLAŞMA FORMU

    Telegram grubumuza katılmak için TIKLAYIN

WooCommerce Bağış Toplama Eklentileri

woocommerce-wordpress-donation-plugins.jpg


Bir yardım etkinliği veya kar amacı gütmeyen bir kuruluş için para toplamanın yollarını mı arıyorsunuz? Bunu yapmanın çok sayıda yolu var.
Özel veya sanal bir bağış toplama etkinliğine ev sahipliği yapabilir, para toplamak için e-posta kampanyaları yürütebilir ve hatta arkadaşlarınızı ve ailelerinizi fona kendi paylarına düşen katkıyı yapmaya teşvik edebilirsiniz. Bununla birlikte, bu yollar, bağış toplama etkinliklerine ev sahipliği yapmak, konukları davet etmek veya pazarlama kampanyaları yürütmek için bir e-posta stratejisti tutmak gibi zaman alıcı ve pahalı bir yer bulmak da dahil olmak üzere çok fazla ayak işi gerektirir.
Çözüm? Hayır kurumları, kar amacı gütmeyen kuruluşlar veya yardım fonları gibi özel nedenlerle etkili bir şekilde fon toplamak için WordPress veya WooCommerce eklentileri aracılığıyla çevrimiçi bağış toplamak.
Bu makale, kullanabileceğiniz en iyi, kullanımı kolay, uygun fiyatlı WooCommerce bağış toplama ve bağış eklentilerini paylaşmaktadır. Başlayalım!

İdeal Bir WooCommerce Bağış Eklentisinde Nelere Bakmalı?​

Eklentilere bakmadan önce, WooCommerce bağış eklentilerinizle ihtiyaç duyduğunuz tüm önemli özelliklerin bir kontrol listesini hazırlamak önemlidir. Öncelikle, çevrimiçi bağış toplamayı çocuk oyuncağı haline getiren güvenilir, mobil uyumlu ve özelleştirilebilir bir eklentiye ihtiyacınız var.
İşte işletmeniz için ideal bir WooCommerce bağış toplama ve bağış eklentisi ararken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç kritik ipucu ve faktör:
  • Sorunsuz bağışçı yönetimi , bağışları kabul etmenize, bağış kampanyaları ve analizleri hakkında fikir edinmenize ve bağışçıları takip etmenize olanak tanıyarak kampanya performansını ve istatistikleri incelemeyi kolaylaştırır.
  • Son derece ölçeklenebilir – bağışçıların, amacınız için düzenli fonlar elde etmek üzere tekrarlayan bağışlar yapmasına olanak tanır.
  • Bağışçılara makbuz gönderen makbuz oluşturucu – bağışları ödeme belgesi aracılığıyla aldığınızı onlara bildirir .
  • Özelleştirilebilir - özelleştirilebilir bir bağış formu veya WooCommerce mağazanıza mükemmel şekilde uyan bir sayfa oluşturmak için birden fazla seçenek sunar.
  • E-posta pazarlama hizmetleriyle zahmetsiz entegrasyon - bağışçılarınızla e-posta yoluyla bağlantı kurmayı kolaylaştırır ve daha fazla görünürlük için e-posta listenizi genişletir.
  • Daha iyi erişilebilirlik ve her bağışçının ihtiyaçlarını karşılamak için doğrudan transfer, Stripe veya PayPal dahil olmak üzere çoklu çevrimiçi ödeme ağ geçidi desteği.
Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, işletmeniz için bağış toplamayı sorunsuz ve etkili hale getiren en iyi WooCommerce bağış eklentilerinden bazılarına göz atalım.

En İyi WooCommerce Bağış Eklentileri​

YITH – WooCommerce için YITH Bağışları

650ZceWUIhGneZq4XwTrjRWuSRynWF2lHVcnvvISHS7EYFzNo7pPkBOuyzzIllDciStOOwUGw5oGdDJehSKDWEvznF2ReMTz_5XUnjFkZAySHL31KQJ7OS-JxI_lSgf51PUG0tbmBIkl6sQ35gI7kP4

WooCommerce için YITH Bağışları, WooCommerce sitenizin herhangi bir sayfasındaki bir widget'a veya belirli bir ürün sayfasına bir bağış formu eklemenizi sağlar - müşterilerinizden özel bir amaç için bağışta bulunmalarını veya ekonomik desteklerini uzatmalarını istemenize olanak tanır.
Kurulumu kolaydır, teknik yardım gerektirmez ve bağış formunu sepete eklemenizi sağlayarak müşterileri bağış yapmaya teşvik eder. Ayrıca ürünlerle zorunlu bağış yapabilirsiniz . Örneğin, bir müşteri sepete her ürün eklediğinde ekranda küçük bir bağış yapma seçeneği görüntülenir.
Ayrıca, kısa kodlardan yararlanarak formu mağazanızda istediğiniz herhangi bir konuma yerleştirebilir ve rahat kenar çubuğu widget'ları aracılığıyla toplam bağış tutarını gösterebilirsiniz .
Ek olarak, bu eklenti özelleştirilebilir metinler ve düğme stilleri, doğrudan banka havalesi, çek ve PayPal gibi farklı ödeme seçeneklerini seçme yeteneği, WPML uyumluluğu ve değerli bağışları için müşterilere kişiselleştirilmiş e-postalar gönderme ile birlikte gelir.
En önemli özellik: Gereken minimum ve maksimum bağış fiyatını belirlemenizi
sağlar - müşterilere serbestçe bağış yapmaları için bir seçim ve rahat bir fiyat penceresi sunar.
Fiyatlandırma: $79.99/yıl

GiveWP WordPress Bağış Eklentisi

dypNOqV51XpdRkveT_ORcbgeog5KONSIvWsaj3XM9IaRyY_sHVQDD1Ttmb84PUDnPQ53gNkwcjtboIdkCEJrrKUbhLm11_f5GVtXTOyV-BFsUhQAnSmj9pQ6S5gnj954Q3TRpk1Sx1wFpjMGoL0iVvk

GiveWP, mağazanızın ve bağış toplama kampanyanızın temasına ve stiline uyan özelleştirilebilir bağış formları aracılığıyla tekrar eden ve tek seferlik bağışları kabul etmenize izin veren, en çok oy alan WordPress bağış eklentilerinden biridir.
Diğer eklentilerle karşılaştırıldığında, GiveWP , bağışçılar için yinelenen bağışları oldukça esnek hale getirerek bağış miktarını ve yinelenen bağış sıklığını kolayca kontrol etmelerini sağlar. Bir başka mükemmel özellik de, bağış vergisi makbuzlarının oluşturulmasına yardımcı olan ve üçüncü taraf araçlarının sorunsuz entegrasyonuna izin veren güçlü bağışçı yönetimidir .
Ayrıca , kampanya performansını WordPress kontrol panelinizden anlamanıza yardımcı olmak için Google Analytics ile bilgilendirici bağış toplama raporları sağlar. Diğer eklentilerden farklı olarak GiveWP, Divi, Elementor ve WordPress Gutenberg Block Editor gibi sayfa oluşturucularla da çalışır .
Ayrıca, daha bilinçli kararlar almak, işe yarayan pazarlama çabalarını hedeflemek ve bağış toplama kampanyanızın performansını artırmak için eski bağış toplama platformu verilerinizi içe ve dışa aktarabilirsiniz .
En iyi özelliği:
Ücretli eklentisi , Stripe, PayPal Pro, square, Braintree ve Bitpay dahil olmak üzere birden çok ödeme ağ geçidi aracılığıyla bağışları kabul etmenize olanak tanır.
Fiyatlandırma:
Ücretsiz ve Temel, Artı, Profesyonel ve Ajans planı sırasıyla 149 ABD doları, 349 ABD doları, 499 ABD doları ve 599 ABD dolarıdır (yıllık faturalandırılır).

WooCommerce – WooCommerce İçin Bağış

wvRCBIeksRv3dQa0kvZINpvynTSUfmT9MtMPtqVBtAJAcirBUK-VA3s6yGv9uatLEM2kT6rZwKeOdLUbBalFsQAwrvO4SzpEPE1bnVUtnY9sLgX0MztGZw22QqrdzRIlHYcz3_PymQ8wPA_kpmPPCxk

WooCommerce için Bağış , ürün, sepet, mağaza ve ödeme sayfalarına bağış widget'ını eklemenize ve farklı amaçlar için birden fazla bağış kampanyası oluşturmanıza olanak tanıyan popüler WooCommerce bağış eklentilerinden biridir .
Toplanan bağışlar ve ilerleme hedefleri gibi yüksek kişiselleştirme özelliklerine sahiptir. Örneğin, bağış hedefinin ilerleme çubuğunu bir pencere öğesinde, ilerleme değerini yüzde olarak, alınan bağış sayısını, kampanyanın kapanmasına kalan gün sayısını ve kampanya kapanmadan önce ihtiyacınız olan bağış sayısını görüntüleyebilirsiniz. bağışçılar arasında bir aciliyet duygusu yaratmak.
Ayrıca bağış miktarlarını yinelenen (günlük, haftalık ve aylık) olarak toplamanıza ve yinelenen bağışlar arasındaki aralık uzunluklarını belirlemenize olanak tanır . Ancak, mağazanıza yinelenen bağışları kabul etmek için WooCommerce Subscriptions eklentisini yüklemeniz gerekir .
Diğer önemli özellikler arasında e-posta yoluyla bağış makbuzları gönderme, bağış raporlarını PDF ve CSV yoluyla dışa aktarma ve sorunsuz çeviri için WPML uyumluluğu yer alır.
En iyi özellik: Topla bağış özelliği, müşterilerin satın alma işlemini tamamlarken sepetlerindeki fatura tutarını yuvarlamasına ve kalan değişikliği bağışlamasına olanak tanır. Arka plan rengi, açılır pencere başlığı, düğme metin rengi ve mesaj açısından özelleştirebileceğiniz Yuvarlak Bağış açılır penceresi aracılığıyla bağış talebinde bulunabilirsiniz.
Fiyatlandırma: 99,00 $ (yıllık faturalandırılır)

WordPress – Kesintisiz Bağışlar

bMVbR7lEcE0teLrX6kIkKAgMvg4_1rTWHxPbpTdV_uAAcsZ6-OereZBnTqn4kSxYeimMuRHsEOLxeilHCtu9yF863vYt5sieACAheawKke0n8-pTW871OFIOgbY7qyZs6v6jMua8AVJU7FRaTwfv5bE

Sorunsuz Bağışlar, küresel bağış toplama için kolay kurulum sürecine sahip basit bir WooCommerce bağış eklentisidir .
Herhangi bir ücret veya komisyon yüzdesi talep etmez – fon ve bağışları tamamen ücretsiz olarak toplamanıza olanak tanır. Ayrıca, Stripe ve PayPal aracılığıyla otomatik olarak yinelenen bağışları kabul edebilirsiniz . Örneğin, bağışların belirli aralıklarla otomatik olarak tek tuşla tekrarlanmasını kullanıcılara sunabilirsiniz.
Modern bir masaüstü ve mobil uyumlu bağış formuyla birlikte gelirken, aynı zamanda amacınız için bağışları kabul etmek için Renkli Bağış Formları ve Güzel Bağış Formları stil paketini satın almanıza olanak tanır. Kesintisiz Bağışlar ayrıca, bağışçılar ve fonlar için standart WordPress gönderi türleri desteği sayesinde, önemli katkıda bulunanlarınızı izlemeyi ve bağışları yönetmeyi kolaylaştırır .
Sorunsuz Bağışlar, işlem ücreti almadığından, ek satışlar ve eklentiler (Örneğin, Teşekkür Ederiz, CSV desteği ve istenmeyen e-posta önleme gibi) yoluyla para kazanır.
En iyi özellik: Diğer WooCommerce bağış eklentilerine kıyasla Brezilya Reali, Macar Forinti ve Danimarka Kronu dahil olmak üzere çok çeşitli para birimlerini destekler .
Fiyatlandırma: Ücretli eklentilerle ücretsiz.

WordPress – Hayırsever – Bağış Eklentisi

kOngU5uLSvR2K-X6EmM55St4juLPgT_3y2yqhAXKd8qbLThH2oszXyk5qEa2BGDFc90B7MmTCTzqsau3sEm9Gbuj5SLjXqL2_ZLTy1DnpEycoTRusSnAUQrUvh1-bF5v9YxoYoOg4RrQQk-zpfsUM04

Charitable, özel ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmış, istediğiniz kadar bağış toplama kampanyası oluşturmanıza olanak tanır. Örneğin, zamana duyarlı kampanyalar belirleyebilir, kampanyalarınız için hedefler oluşturabilir (toplanacak maksimum bağış miktarı gibi) ve zahmetsiz entegrasyon için WooCommerce mağazanızın tema stilini devralabilirsiniz.
Özelleştirilebilir bağış formlarıyla tanınır . Bağış formunu ayrı bir sayfada, bir modalda veya kampanya ile aynı sayfada yüklemeyi seçebilirsiniz. Ayrıca sadece gerekli alanları gösterip önerilen tutarı göstererek ya da kullanıcıların diledikleri kadar ödeme yapmalarını sağlayarak form uzunluğunu kısaltabilirsiniz.
Eklentinin ücretsiz sürümü PayPal, çek veya doğrudan banka havaleleri yoluyla bağış toplamanıza izin verirken, Stripe ve Authorize.NET gibi diğer ödeme ağ geçitleri ücretli eklentiler olarak gelir.
Diğer ücretsiz özellikler arasında konu, başlıklar, makbuzlar ve GDPR uyumluluğu için kolay e-posta özelleştirme seçenekleri yer alır.
Ücretli uzantı özelliklerinden
bazıları ise yinelenen bağışları, e-posta pazarlamasını, MailChimp gibi haber bülteni entegrasyonunu ve Zapier gibi otomatik platformlarla kolay entegrasyonu içerir.
En önemli özellik: Bağış yönetimini kolaylaştırın - herhangi bir eklenti gerektirmeden doğrudan WordPress kontrol panelinizden bağış oluşturmanıza ve düzenlemenize, bir CSV raporu dışa aktarmanıza, bağış e-postalarını yeniden göndermenize ve bağışları aramanıza olanak tanır.
Fiyatlandırma: Ücretsiz ve ücretli eklenti, sırasıyla yılda 119 ABD Doları, 249 ABD Doları, 349 ABD Doları ve 499 ABD Doları olan Essentials, Growth, Pro ve Agency olmak üzere dört planla gelir.

Müthiş Formlar

7y6PGyJILJbWg370PrE3oEWPW5rFoNJCurxWQr2gegii2MraMxhEqDQBBguG-A_4wOmD0vTWVlUgVEhV8b4UwF6DcjhRqcu0UmGvpctReIcwS6zvzdhdLDJ6A-lUa2LxOuBMBrLjiPqS_CFybnsYLTo

Formidable Forms, sezgisel bir sürükle ve bırak oluşturucu ile bağış formları oluşturmayı daha hızlı ve çok daha kolay hale getiren, teknolojiden anlayan WooCommerce kullanıcıları için gelişmiş ve çok yönlü bir WordPress bağış eklentisidir . Bu formları ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmek için özel HTML kodlarını ve Bootstrap'ı da kullanabilirsiniz.
Bu eklenti , kredi kartı bağış formları aracılığıyla otomatik bağış özelliği ile yinelenen bağışları otomatikleştirir.
Ayrıca, bağış sayaçları ve bağış miktarları dahil olmak üzere bağış toplama bilgilerini izlemek için çeşitli grafik biçimlerinde ilgi çekici, özelleştirilebilir raporlar da sunar. Ayrıca, bağış ve bağış toplama kampanyalarınızı sahtekar bağışçılardan korumak için reCAPTCHA, honeypot ve Akismet gibi istenmeyen e -postadan korunma araçlarını da destekler .
Diğer özellikler arasında WPML uyumluluğu ve Stripe gibi en iyi ödeme ağ geçitleri, Pardot ve Agile CRM gibi CRM'ler, ConvertKit ve MailPoet gibi e-posta pazarlama hizmetleri ve GetResponse ve Zapier gibi otomasyon araçları yer alır .
En iyi özelliği:
Okullar, gönüllü grupları, sponsorluklar ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar için özelleştirilebilir çeşitli bağış formu şablonları sağlar.
Fiyatlandırma:
Basic, Plus, Business ve Elite planlarının yıllık maliyeti 39.50$, 199$, 399$ ve 599$'dır.

Çözüm​

WooCommerce bağış eklentileri, hızlı kurulum ve zahmetsiz entegrasyon sayesinde çevrimiçi fon toplamayı sorunsuz hale getirir. Bununla birlikte, bu kadar geniş bir eklenti listesi mevcutken, tüm kutuları işaretleyen doğru eklentiyi bulmak zor olabilir.
Bu nedenle, bu makalede bahsedilen bağış eklentileri listesini gözden geçirin ve benzersiz mağazanızın ihtiyaçları ve gereksinimleri için ihtiyaç duyduğunuz özellikler, ödeme ağ geçitleri, para birimleri, özelleştirmeler ve entegrasyonlarla birlikte gelen eklentiyi seçin. İyi şanslar.
 
Üst