• TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK WORDPRESS YARDIMLAŞMA FORMU

Telegram grubumuza katılmak için TIKLAYIN

Wordpress Site Düzenleme

dilara

Üye
görseller sadece mouse üzerine gelince renkleniyor bunu sürekli renkli hale nasıl getirebilirim yardımcı olabilecek biri var mı bir kaç tane daha buna benzer sorunum var3. madde.png

Merhabalar hover efekti verilmiş sayfayı düzenle deyip oradan efekti kaldırabilirsiniz veya silip resim olarak ekleyebilirsiniz. Yapamazsanız özel mesajdan yazın uzak bağlantı yapalım

Burak

Üye
merhaba Wordpress konusunda acemiyim. Yardım ederseniz sevinirim. İndirdiğim template de bir çok şeyi değiştirmeyi başardım yada başarıyorum ama templatenin en altında ki ( kırmızı ile belirttim ekte ) bölümü nasıl değiştirebileceğimi bulamadım maalesef. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.

Ekli dosyalar

• wordpress yardım.jpg
    wordpress yardım.jpg
    131.7 KB · Görüntüleme: 3

batuhankkdmn

Forum Yetkilisi
Yönetici
merhaba Wordpress konusunda acemiyim. Yardım ederseniz sevinirim. İndirdiğim template de bir çok şeyi değiştirmeyi başardım yada başarıyorum ama templatenin en altında ki ( kırmızı ile belirttim ekte ) bölümü nasıl değiştirebileceğimi bulamadım maalesef. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
Lütfen birdahakine konu olarak açın sorularınızı daha hızlı ve doğru yardım alırsınız. sorunuza cevap olarak da orası footer alanıdır çoğunlukla görünüm>Bileşenler alanında footer1 footer 2 gibi widget alanları mevcuttur orayı kontrol edebilirsin. temanın ismini verirsen daha doğru cevap verebilirim.