• TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK WORDPRESS YARDIMLAŞMA FORMU

Telegram grubumuza katılmak için TIKLAYIN

Instagram Feed Bağlantı Hatası

Merhabalar,

Bir kaç hafta öncesine kadar intagram feed uygulamasını sorunsuz kullanıyordum. Fakat şimdi ekte ki gibi bir uyarı almaktayım. Uygulamayı kaldırdım yeniden yükledim ,başka uygulamada denedim fakat ne yaptıysam sorun gitmiyor. Bu problemi nasıl çözebilirim

Ekli dosyalar

• ınstagram.jpg
    ınstagram.jpg
    88.9 KB · Görüntüleme: 3
Sunucuya bağlantıyı engeleyen birşeyler olmalı. Hostingi aldığınız firmaya destek talebi açın. Bu aşağıdaki yazdığımı yazabilirsiniz.

WordPress sitemde bir eklenti kullanıyorum. Son zamanlarda eklentinin graph.instagram.com'a yaptığı tüm istekler zaman aşımına uğruyor. Sunucumun graph.instagram.com'a istekte bulunmasını engelleyecek herhangi bir güvenlik duvarı kuralı veya başka ayar olup olmadığını kontrol edebilir misiniz?

Merhaba yanıtınız için teşekkür ederim. Fakat onlara yazdığımda bana şöyle bir dönüş yaptılar. Bu sorunu nasıl çözeceğim hiç bir fikrim yok.

Ekli dosyalar

• yanıt-1.jpg
    yanıt-1.jpg
    21.6 KB · Görüntüleme: 2
  • yanıt-2.jpg
    yanıt-2.jpg
    33.2 KB · Görüntüleme: 2
Batuhan Bey Merhaba ;
Dijital içerik üretici hesabı olarak açtım .Ekte paylaşmış olduğum hatayı alıyorum.

Ekli dosyalar

• hataınstagram.jpg
    hataınstagram.jpg
    51.3 KB · Görüntüleme: 1

batuhankkdmn

Forum Yetkilisi
Yönetici
Cpanelden ModSecurity' i devre dışı bırakmayı dener misin. Olmazsa birde başka bir instagram hesabına bağlanmayı dene.

Sorunun 3 tane nedeni olabilir.

1) En kuvvetli neden güvenlik duvarlarının bağlantıyı engellemesi.
2) İnstagram hesabı ile ilgili bir sorun. bazen yapıyor bunu. kişisel hesaba geçip tekar işletme hesabı olarak değiştirmeyi deneyebilirsin.
3) Kullandığın eklentinin güncelliği ile alakalı sorun.